Yolanda napisał/a:
Dobrym źródłem błonnika są produkty zbożowe jak najmniej przetworzone. Ja najczęściej kupuję batony zbożowe i piramidki popcrop.
A możesz napisać coś więcej o tych piramidkach bo nigdy o nich nie słyszałam? To słodkie czy słone?
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
Dobrym źródłem błonnika są produkty zbożowe jak najmniej przetworzone. Ja najczęściej kupuję batony zbożowe i piramidki popcrop.
A możesz napisać coś więcej o tych piramidkach bo nigdy o nich nie słyszałam? To słodkie czy słone?
|
|
dylsien domyślam się, że piszesz o oleju tłoczonym na zimno, bo ten rafinowany, dobrej jakości nie ma smaku wcale
Tak o tłoczonym na zimno.
Ostrzeżenie od Rokl: Linki reklamowe
Ostrzeżenie od Rokl: Linki reklamowe
Ostrzeżenie od Rokl: Linki reklamowe
Ostrzeżenie od Rokl: Linki reklamowe
Założenia - dieta bezmleczna: Mleko i jego przetwory najczęściej wywołują reakcje alergiczne lub nietolerancje pokarmowe. Na alergię na białko mleka krowiego cierpią najczęściej niemowlęta i małe dzieci. Alergia ta pojawia się u około 3% dzieci w wieku do 4 lat. Z biegiem czasu, jeśli jest stosowana dieta eliminacyjna bezmleczna, organizm... WIĘCEJ