Żeby sos nie był zbyt rzadki - polecam połączyć z jogurtem taką mieszankę: http://shop.e-condimenta.eu/pl/produkt/27/dip-czosnkowy - ten dip sprawi, że sos będzie gęstszy, bo zawiera inulinę i błonnik (czyli to, co dobre i zdrowe...). To rozwiązało moje kłopoty ze spływającym nieładnie sosem czosnkowym. do tego - łatwiej jest zjeść z nim np. placki, albo warzywa.
» przejdź do wątkuForum dyskusyjne
powrót
Wszystkie posty użytkownika JAKA ZDROWA
|
|
Nie stosowałam go stricte, by się odchudzić, ale by wzmocnić odporność i uregulować sobie życie - dietę, pracę, wypróżnianie... Dało megaefekty, polecam - ten środek jest po prostu odjazdowy. Macie jakieś doświadczenia w jego stosowaniu?
» przejdź do wątkuDzień dobry! :) jeśli pozwolicie, będę się dzielić swoimi zdrowymi odkryciami w kuchni ;)
» przejdź do wątku