Składniki
* fasola czerwona 1 puszka
* sos do Taco 1/2 szklanki
* pomidor 1 szt
* papryka 1 szt
* ser żółty 30 dag
* placki tortilla 8 szt
* salsa warzywna 1/2 szklanki
Sposób przygotowania
Podgrzać w garnku przesmażoną fasolę z sosem do Taco. Wymieszać paprykę (opcja awokado) z pomidorem. 10 minut przed podaniem podgrzać placki tortilla na patelni po kilka sekund na każdej stronie. Położyć dużą łyżkę ciepłej mieszanki podsmażonej fasoli z sosem do Taco na środku placka tortilla. Całość posypać łyżką mieszanki papryka/awokado i pomidorów pokrojonych w kostkę oraz niewielką ilością startego żółtego sera. Zawinąć tortille. Podawać na ciepłym talerzu przyozdobione salsą warzywną i serem.
* fasola czerwona 1 puszka
* sos do Taco 1/2 szklanki
* pomidor 1 szt
* papryka 1 szt
* ser żółty 30 dag
* placki tortilla 8 szt
* salsa warzywna 1/2 szklanki
Sposób przygotowania
Podgrzać w garnku przesmażoną fasolę z sosem do Taco. Wymieszać paprykę (opcja awokado) z pomidorem. 10 minut przed podaniem podgrzać placki tortilla na patelni po kilka sekund na każdej stronie. Położyć dużą łyżkę ciepłej mieszanki podsmażonej fasoli z sosem do Taco na środku placka tortilla. Całość posypać łyżką mieszanki papryka/awokado i pomidorów pokrojonych w kostkę oraz niewielką ilością startego żółtego sera. Zawinąć tortille. Podawać na ciepłym talerzu przyozdobione salsą warzywną i serem.