Przygotowanie:
Kuchnia:
afrykańska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 2 osób
Składniki
1 sztuka duży dojrzały ananas
cukier puder do posypania
1/2 szklanki porto (ruby port)
orzechy nerkowca do posypania
|
|
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5850
Przygotowanie:
Kuchnia:
afrykańska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 2 osób
|
|
Oceń przepis:
Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0
Producent: Victoria Cymes
Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi
Bruce Fife
Wydawnictwo: Vital
Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący
Założenia - dieta bezskrobiowa: Dieta ta nazywana jest bezskrobiową (no starch diet - NSD) a czasem dietą londyńską. A wszystko za sprawą Anglika, dr Alana Ebringera z King's College Hospital w Londynie. On to m.in. odkrył, że rezydująca w układzie pokarmowym bakteria Klebsiella i gen HLA-B27 są pośrednio odpowiedzialne za nieprawidłowe... WIĘCEJ