Dzisiaj jest: Piątek, 19.04.2024 Imieniny: Adolfa i Tymona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Deser serowo-miodowy


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Podajemy przybrany rurkami waflowymi lub kruchymi ciasteczkami.

1 porcja dla: 2 osób


Składniki

  • 2 opakowania  serek homogenizowany
  • 2 łyżki  śmietana kremówka
  • 1 łyżeczka  cukier
  • 1 łyżeczka  cukier waniliowy
  • 1/3 łyżeczki  cynamon
  • 1/2 sztuki  sok z cytryny
  • 1 łyżka  miód

Sposób przyrządzania:

  1. Składniki deseru umieszczamy w malakserze i na średnich obrotach ubijamy na gęsty, jednolity puch.
  2. Rozkładamy do pucharków, wstawiamy na godzinę lub nieco dłużej do lodówki.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Posty : 1

Przepisy: 58


Zobacz więcej na temat:

przepisy na desery


Oceń przepis:

Średnia ocena: 1.00 Ocen: 1

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE