Dzisiaj jest: Sobota, 23.09.2017 Imieniny: Tekli i Bogusława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5776

Danie reńskie


26.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

niemiecka

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 40 dag  wołowiny,
  • 25 dag  selera,
  • 30 dag  mrożonej fasolki szparagowej,
  • 1 sztuka por,
  • 4 łyżki  oleju,
  • 1 sztuka i 1/4 litra rosołu,
  • 25 dag  makaronu,
  • sól. pieprz,
  • posiekana natka pietruszki.

Sposób przyrządzania:

  1. Mięso pokroić w kostkę. Selera po obraniu i umyciu także pokroić w kostkę.
  2. Fasolkę szparagową rozmrozić.
  3. Pora oczyścić, umyć i pokroić w krążki.
  4. Na gorącym oleju podsmażyć kostki masła. Dolać rosół i zagotować.
  5. Po 20 minutach dołożyć warzywa i gotować jeszcze przez 40-50 minut.
  6. Na 20 minut przed końcem gotowania dodać makaron.
  7. Gotowe danie przyprawić do smaku.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

natalia3257

Posty : 0

Przepisy: 24


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE