Dzisiaj jest: Poniedziałek, 25.09.2017 Imieniny: Aurelii i Ładysława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5777

Rolada serowa


21.11.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 5 - 10 osób


Składniki

  • 350 g  żółtego sera
  • 300 g  pieczarek
  • 350 g  fileta z kurczaka
  • 1 sztuka cebula
  • 3 sztuki jajka
  • 1/2 sztuki szkl. majonezu
  • sól
  • pieprz
  • olej

Sposób przyrządzania:

  1. Ser zetrzyj na tarce, wymieszaj go z jajkami i majonezem. Blachę wyłóż papierem do pieczenia i wylej na nią masę serową. Piecz 20 minut w 180 st. C.
  2. Mięso umyj, osusz i przekrój w poprzek. Rozbij. Dopraw solą i pieprzem.
  3. Pieczarki oczyść i pokrój w plastry. Cebulę obierz i drobno posiekaj. Duś razem na rozgrzanym oleju.
  4. Na upieczony, ciepły ser wyłóż mięso, przykryj pieczarkami z cebulą. Zwiń w roladę. Piecz 25 minut w temperaturze 180 st. C.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE