Dzisiaj jest: Piątek, 22.09.2017 Imieniny: Tomasza i Maurycego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5776

Sałatka z wołowiny


19.12.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 500 g  pieczonej wołowiny
  • 500 g  ogórków kiszonych
  • 1 sztuka mały słoiczek chrzanu
  • 2 łyżki  śmietany
  • 1 sztuka słoik śliwek w occie
  • 1 pęczek  szczypiorku

Sposób przyrządzania:

  1. Wołowinę pokrój w cienkie plastry. Ogórki wyjmij z zalewy i pokrój w plasterki. Śliwki odcedź z marynaty.
  2. Chrzan wymieszaj ze śmietaną.
  3. Mięso ułóż na talerzu razem z pokrojonymi ogórkami. Udekoruj śliwkami i sosem chrzanowym.
  4. Szczypiorek umyj, osusz, drobno posiekaj i posyp sałatkę.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE