Dzisiaj jest: Wtorek, 17.07.2018 Imieniny: Bogdana i Aleksego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5804

Kiełbasa na cebulowej pierzynce


27.10.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 400 g  kiełbasy
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • 3 sztuki cebule
  • olej
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Kiełbasę pokrój na mniejsze kawałki, natnij. Cebule obierz, pokrój w plasterki. Paprykę umyj, usuń nasiona, a miąższ pokrój w kostkę.
  2. Na patelni podsmaż cebulę, dodaj paprykę i dalej podsmażaj. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Warzywa wyłóż na talerz.
  3. Na tej samej patelni podsmaż z obu stron kiełbasę. Wyłóż ją na warzywa. Podawaj z pieczywem i musztardą.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Scrat07

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE