Dzisiaj jest: Sobota, 24.02.2018 Imieniny: Macieja i Bogusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5791

Kotleciki z sosem ziołowym


16.02.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki kotlety schabowe
  • 30 dag  serka homogenizowanego naturalnego
  • 1 pęczek  cienkiego szczypiorku
  • 1/2 sztuki pęczka koperku
  • mały ząbek czosnku
  • olej
  • 2 łyżki  musztardy miodowej
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Kotlety opłucz, osusz i delikatnie rozbij. Natrzyj musztardą wymieszaną z solą i pieprzem. Tak przygotowane kotlety usmaż na rozgrzanym oleju.
  2. Szczypiorek i koperek umyj, osusz i drobno posiekaj. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Dodaj wszystko do serka, dopraw do smaku solą i pieprzem, wymieszaj.
  3. Kotlety podawaj z ziemniaczkami z wody udekorowane ziołowym serkiem.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olej lniany Olej lniany

Iwan Nieumywakin

Wydawnictwo: Hartigrama


Książka poczytnego rosyjskiego autora o niedocenianych prozdrowotnych właściwościach oleju lnianego. Zawiera historię uprawy lnu i wykorzystywania jego włókna i nasion, przykłady zastosowań

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE