Dzisiaj jest: Poniedziałek, 22.01.2018 Imieniny: Anastazegoi, Dzień Dziadka



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5787

Pasztet z papryką


15.04.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 5 osób


Składniki

  • 1.2 kg  mięsa mielonego wieprzowego
  • 3/4 szklanki  mleka
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • 1 główka  czosnku
  • 1 pęczek  natki pietruszki
  • sól
  • vegeta
  • tłuszcz do wysmarowania formy

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę oczyść, pokrój w drobną kostkę. Natkę drobno posiekaj.
  2. Mięso wymieszaj ze zmiażdżonym czosnkiem i mlekiem. Przypraw do smaku vegetą i solą. Dodaj paprykę i natkę pietruszki. Wszystko dokładnie wyrób.
  3. Masę przełóż do natłuszczonej keksówki i wstaw do piekarnika. Piecz 60 minut w temperaturze 200 st. C.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Cookie

Posty : 16

Przepisy: 501


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olejki aromatyczne w domowej apteczce Olejki aromatyczne w domowej apteczce

Susanna Farber, Axel Meyer

Wydawnictwo: Purana


Naturalne, czyste zapachy dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Olejki eteryczne wyrażają ducha rośliny w postaci jej charakterystycznego zapachu. Mogą nas orzeźwiać, jak cytrusy, upajać, jak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE