Dzisiaj jest: Wtorek, 17.07.2018 Imieniny: Bogdana i Aleksego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5804

Pasztet z papryką


15.04.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 5 osób


Składniki

  • 1.2 kg  mięsa mielonego wieprzowego
  • 3/4 szklanki  mleka
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • 1 główka  czosnku
  • 1 pęczek  natki pietruszki
  • sól
  • vegeta
  • tłuszcz do wysmarowania formy

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę oczyść, pokrój w drobną kostkę. Natkę drobno posiekaj.
  2. Mięso wymieszaj ze zmiażdżonym czosnkiem i mlekiem. Przypraw do smaku vegetą i solą. Dodaj paprykę i natkę pietruszki. Wszystko dokładnie wyrób.
  3. Masę przełóż do natłuszczonej keksówki i wstaw do piekarnika. Piecz 60 minut w temperaturze 200 st. C.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Cookie

Posty : 16

Przepisy: 501


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE