Dzisiaj jest: Czwartek, 27.02.2020 Imieniny: Gabriela i Anastazji



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5851

Burgery z paluszkami rybnymi


08.11.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

amerykańska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki bułki do hamburgerów
  • 8 sztuk paluszków rybnych
  • 1/2 główki  sałaty lodowej
  • 1 sztuka pomidor
  • 4 łyżki  majonezu
  • 2 łyżki  ketchupu łagodnego
  • 1/4 sztuki cytryny
  • 1 sztuka cebula
  • 1 ząbek  czosnku

Sposób przyrządzania:

  1. Paluszki rybne upiecz w piekarniku przez 10 minut w temperaturze 220 st. C. Pod koniec pieczenia dołóż przecięte na pół bułki.
  2. Sałatę posiekaj, pomidor pokrój w plastry, a cebulę w piórka. Połowę majonezu wymieszaj z ketchupem, resztę z sokiem z cytryny i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
  3. Bułkę posmaruj sosem, dodaj sałatę, po dwa paluszki rybne, pomidora i kawałki cebuli.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie jest Twoje ulubione danie kuchni włoskiej?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Tłuszcz leczy, cukier zabija Tłuszcz leczy, cukier zabija

Bruce Fife

Wydawnictwo: Vital


Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE