Dzisiaj jest: Czwartek, 14.12.2017 Imieniny: Alfreda i Izydora



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5785

Burgery z paluszkami rybnymi


08.11.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

amerykańska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki bułki do hamburgerów
  • 8 sztuk paluszków rybnych
  • 1/2 główki  sałaty lodowej
  • 1 sztuka pomidor
  • 4 łyżki  majonezu
  • 2 łyżki  ketchupu łagodnego
  • 1/4 sztuki cytryny
  • 1 sztuka cebula
  • 1 ząbek  czosnku

Sposób przyrządzania:

  1. Paluszki rybne upiecz w piekarniku przez 10 minut w temperaturze 220 st. C. Pod koniec pieczenia dołóż przecięte na pół bułki.
  2. Sałatę posiekaj, pomidor pokrój w plastry, a cebulę w piórka. Połowę majonezu wymieszaj z ketchupem, resztę z sokiem z cytryny i przeciśniętym przez praskę czosnkiem.
  3. Bułkę posmaruj sosem, dodaj sałatę, po dwa paluszki rybne, pomidora i kawałki cebuli.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olejki aromatyczne w domowej apteczce Olejki aromatyczne w domowej apteczce

Susanna Farber, Axel Meyer

Wydawnictwo: Purana


Naturalne, czyste zapachy dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Olejki eteryczne wyrażają ducha rośliny w postaci jej charakterystycznego zapachu. Mogą nas orzeźwiać, jak cytrusy, upajać, jak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE