Dzisiaj jest: Poniedziałek, 23.10.2017 Imieniny: Teodora i Seweryna



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5780

Kotleciki łososiowe


07.12.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 sztuka jajko
  • 280 g  fileta z łososia norweskiego
  • 1 pęczek  koperku
  • pieprz
  • 5 łyżek  serka z mleka koziego
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Z filetu zdejmij skórę, a następnie pokrój go na małe kawałki. Koperek umyj, osusz, drobno posiekaj i dodaj do ryby. Wbij jajko, dopraw solą i pieprzem. Całość dokładnie wymieszaj.
  2. Z tak przygotowanej masy uformuj 5 kotlecików. Smaż na rozgrzanej teflonowej patelni bez tłuszczu.
  3. Podawaj z dodatkiem serka z mleka koziego.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE