Dzisiaj jest: Piątek, 22.09.2017 Imieniny: Tomasza i Maurycego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5776

Zrazy rybne


09.12.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 2 sztuki filety rybne
  • sok z 1 cytryny
  • sól
  • 2-3 łyżki  koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżka  musztardy
  • 2 sztuki ogórki kiszone
  • 1 sztuka cebula
  • olej
  • natka pietruszki
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Filety umyj, osusz, skrop sokiem z cytryny i oprósz solą i pieprzem. Z jednej strony posmaruj filety koncentratem wymieszanym z musztardą.
  2. Ogórki i obraną cebulę pokrój w cienkie paski i ułóż na posmarowanej sosem pomidorowo-musztardowym powierzchni filetów. Zwiń rybę w ruloniki.
  3. Tak przygotowane zrazy smaż na rozgrzanym oleju ze wszystkich stron przez 20 minut. Przed podaniem udekoruj natką pietruszki.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE