Dzisiaj jest: Sobota, 24.02.2018 Imieniny: Macieja i Bogusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5791

Kotleciki rybne


24.08.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 500 g  fileta z ryby
  • 1 sztuka cebula
  • 1 sztuka mały pęczek natki pietruszki
  • 2 sztuki jajka
  • bułka tarta
  • 1 łyżka  soku z cytryny
  • sól
  • pieprz
  • olej

Sposób przyrządzania:

  1. Rybę umyj, osusz, zmiel w maszynce do mięsa. Dodaj posiekaną cebulę i natkę pietruszki, sok z cytryny, jajka i bułkę tartą. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem i wyrób na gładką masę.
  2. Z masy formuj kulki i lekko je zgnieć. Obtocz w bułce tartej i smaż na rozgrzanym oleju z obu stron na złoty kolor.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Scrat07

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olej lniany Olej lniany

Iwan Nieumywakin

Wydawnictwo: Hartigrama


Książka poczytnego rosyjskiego autora o niedocenianych prozdrowotnych właściwościach oleju lnianego. Zawiera historię uprawy lnu i wykorzystywania jego włókna i nasion, przykłady zastosowań

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE