Dzisiaj jest: Środa, 15.08.2018 Imieniny: Marii i Napoleona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5808

Łosoś z pastą jajeczną


03.04.2015
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Łososia z pastą jajeczną najlepiej podawać z pieczywem.

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 100 g  łosoś
    wędzony
  • 4 sztuki  jajka
  • 2 sztuki  ogórek kiszony
  • 2 sztuki  cebula
  • 2 łyżki  majonez
  • sól
    do smaku
  • pieprz
    do smaku

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka ugotuj na twardo, obierz i pokrój w kostkę. Cebulę obierz i razem z ogórkami pokrój w kostkę. Dodaj do jajek. Dopraw do smaku, dodaj majonez i wymieszaj.
  2. Płaty łososia rozłóż i nałóż na każdy porcję przygotowanej masy jajecznej. Zwiń plastry w roladki i ułóż na talerzu. Udekoruj według uznania.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

MrHyde

Posty : 13

Przepisy: 117


Oceń przepis:

Średnia ocena: 4.50 Ocen: 2

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Risotto z suszonymi grzybami Shiitake Risotto z suszonymi grzybami Shiitake

Producent: Jantex


Grzyby Shiitake znane są ze swoich niezwykłych właściwości leczniczych. Co ważne, nie tracą na swojej wartości kulinarnej również w formie suszonej. Po namoczeniu w ciepłej wodzie odzyskują swój kształt i k

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Kiszonki i fermentacje Kiszonki i fermentacje

Aleksander Baron

Wydawnictwo: Pascal


Autor „Kiszonek i fermentacji” powraca z rozszerzonym wydaniem swojej bestsellerowej książki. Jeszcze więcej przepisów. Jeszcze więcej inspiracji. Jeszcze więcej zabawy. Mistrz kuchni zaska

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE