Dzisiaj jest: Wtorek, 17.07.2018 Imieniny: Bogdana i Aleksego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5804

Pasta z łososiem, ogórkiem i orzechami brazylijskimi


12.01.2015
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 125 g  wędzonego łososia
  • 200 g  serka kanapkowego lekkiego
  • 1/2 sztuki zielonego ogórka
  • 4 sztuki orzechy brazylijskie
  • 2 łyżki  koperku
  • 1 łyżeczka  soku z cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Łososia oddziel od skóry i rozdrobnij widelcem.
  2. Do miseczki przełóż serek i rozgnieć go widelcem. Dodaj rozdrobnionego łososia, drobno pokrojony ogórek oraz posiekane koperek i orzechy.
  3. Wymieszaj. Dopraw do smaku solą, pieprzem i sokiem z cytryny. Wymieszaj. Podawaj z razowym pieczywem.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Daisy07

Posty : 13

Przepisy: 170


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE