Dzisiaj jest: Piątek, 19.04.2024 Imieniny: Adolfa i Tymona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Wielkanocne jajka faszerowane jogurtem i schabem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Wielkanocne jajka faszerowane jogurtem i schabem przepisu specjalisty żywieniowego, który odchudził tysiące Polaków - Konrada Gacy!

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 2 sztuki  jajka
  • 1 łyżka  jogurt naturalny
  • 20 g  schab
  • 1 g  pieprz
  • 1 g  papryka (przyprawa)
  • 1 łyżeczka  natka pietruszki

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka kroimy na połówki, wybieramy żółtka i przekładamy do miski. Mieszamy dokładnie z papryką słodką, natką pietruszki i jogurtem.
  2. Schab nacieramy pieprzem i pieczemy w temp. 160 st. C przez 12 minut, a następnie kroimy w kostkę i dodajemy do żółtek z jogurtem. Dokładnie mieszamy.
  3. Powstałą masą faszerujemy połówki wydrążonych wcześniej jajek.
Smacznego!


Źródło przepisu: GACA SYSTEM


Przepis dodany przez:

Posty : 0

Przepisy: 4


Zobacz więcej na temat:

jajkaprzepisy wielkanocne


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE