Dzisiaj jest: Piątek, 29.03.2024 Imieniny: Wiktora i Eustachego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Hiszpańskie czarne oliwki z ogórkiem i pomidorkami koktajlowymi


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

hiszpańska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 4 osób


Składniki

  • hiszpańskie czarne oliwki
  • pomidorki koktajlowe
  • świeży ogórek, posiekany w drobną kostkę
  • świeże listki oregano
  • sól morska
  • świeżo zmielony czarny pieprz
  • posiekana natka pietruszki

Sposób przyrządzania:

  1. Pokrój pomidorki koktajlowe w ćwiartki. Następnie dodaj wszystkie inne składniki oprócz pietruszki, delikatnie mieszając. Odstaw do lodówki na godzinę, aby wszystkie smaki dobrze się połączyły.
  2. Danie tuż przed podaniem oprósz posiekaną pietruszką i dobrze wymieszaj.
Smacznego !


Źródło przepisu: Paulina


Przepis dodany przez:

Posty : 0

Przepisy: 32


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE