Dzisiaj jest: Czwartek, 24.05.2018 Imieniny: Joanny i Zuzanny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5797

Pieczarki nadziewane


05.09.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

fusion (mix)

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 50 dag  dużych pieczarek
  • 10 dag  cebuli
  • tłuszcz
  • 2 sztuki jaja
  • tarta bułka
  • natka pietruszki
  • pieprz
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Pieczarki umyć i oddzielić kapelusze od trzonów. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i poddusić na tłuszczu, dodać posiekane trzony pieczarek, usmażyć.
  2. Wymieszać z posiekaną natką pietruszki, doprawić solą oraz pieprzem i napełnić tym farszem kapelusze. Następnie faszerować pieczarki w rozmąconych jajach i tartej bułce i smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu na rumiano.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony mleczny napój fermentowany?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE