Dzisiaj jest: Środa, 13.12.2017 Imieniny: Łucji i Otylii



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5785

Pieczarki nadziewane


05.09.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

fusion (mix)

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 50 dag  dużych pieczarek
  • 10 dag  cebuli
  • tłuszcz
  • 2 sztuki jaja
  • tarta bułka
  • natka pietruszki
  • pieprz
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Pieczarki umyć i oddzielić kapelusze od trzonów. Cebulę obrać, pokroić w kostkę i poddusić na tłuszczu, dodać posiekane trzony pieczarek, usmażyć.
  2. Wymieszać z posiekaną natką pietruszki, doprawić solą oraz pieprzem i napełnić tym farszem kapelusze. Następnie faszerować pieczarki w rozmąconych jajach i tartej bułce i smażyć na silnie rozgrzanym tłuszczu na rumiano.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olejki aromatyczne w domowej apteczce Olejki aromatyczne w domowej apteczce

Susanna Farber, Axel Meyer

Wydawnictwo: Purana


Naturalne, czyste zapachy dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Olejki eteryczne wyrażają ducha rośliny w postaci jej charakterystycznego zapachu. Mogą nas orzeźwiać, jak cytrusy, upajać, jak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE