Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS
Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865
POPULARNE ARTYKUŁY
- Przewodnik po serach żółtych
- Paprykarz szczeciński - czy warto go jeść? Skład i kalorie
- Wygląd kupy wiele mówi o twoim zdrowiu!
- Soja - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
- Burrito, taco, quesadilla, enchilada - czym się różnią? Sprawdź przepisy
- Przegląd rosyjskich deserów
- Dlaczego nie da się schudnąć tylko z jednej części ciała?
- Makaron grochowy - sprawdź, z czym to się je i dlaczego warto
POPULARNE PRZEPISY
- Rolada z indyka faszerowana morelami
Mięso rozetnij wzdłuż, ale nie do końca, rozłóż. Włóż między dwie... - Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na... - Kaczka faszerowana żurawiną i pistacjami
Najpierw wyluzuj kaczkę - uważaj przy tym by nie przebić mięsa i skóry.... - Szynka w galarecie z farszem jajecznym
Jajka ugotuj na twardo, obierz i posiekaj. Do jajek dodaj musztardę,... - Łosoś w galarecie
Do garnka wlej 2 litry wody, włóż włoszczyznę, listek laurowy i ziele... - Kawowa rolada bezowa z advocatem
Białka ubij ze szczyptą soli na sztywną pianę. Pod koniec ubijania... - Ciasto z krówką i ze słonecznikiem
Białka oddziel od żółtek. Z białka ubij pianę, dodaj cukier, żółtka i... - Mazurek kajmakowy z marcepanem
Zamknięte puszki z mlekiem wstaw do garnka z wodą i gotuj ok. 3 godzin,...
CZY WIESZ, ŻE
Ziemniaki wbrew pozorom i pogłoskom nie są tuczące. Wszyscy z nas uważają, iż ziemniaki, jako źródło węglowodanów są bardzo kaloryczne i to one jako pierwsze są odstawiane przez nas w dietach odchudzających. Tymczasem 100 gramów ziemniaków to 70 kcal, podczas gdy średni kotlet schabowy w panierce ma tych kalorii ponad 400!!! Dodatkowo ziemniaki to świetne źródło witaminy C, ale z uwagi na to, że są tak powszechne i chętnie zjadane przez Polaków nie są one tak często wymieniane jako jej źródło, jak chociażby owoce. Ziemniaki w "mundurkach" zachowują więcej wartości odżywczych i zawierają mniej węglowodanów prostych niż ziemniaki pozbawione skórki podczas gotowania. Pamiętajmy - ziemniaki nie tuczą - tuczą dodawane do nich sosy oparte na białej mące i cukrze.
OSTATNIO NA FORUM
Zaczelam diete 1200 kal. »AngelikaOd Uważam, że bardzo źle jak diete zaczyna sie do 1200 kcal. To jest po prostu...
Wynajmij hakera! (https://t.me/Blackhat_plug) »andreipe1 Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasza wiedza obejmuje...
Wynajmij hakera! (https://t.me/Blackhat_plug) »andreipe1 Jesteśmy zespołem profesjonalnych hakerów. Nasza wiedza obejmuje...
LOSOWA DIETA
Dieta dla kulturystówZałożenia - dieta dla kulturystów Stosowanie odpowiedniej diety nie tylko sprzyja zdrowiu ale i zdecydowanie pomaga rozwinąć muskulaturę. Aby móc właściwie trenować i zapewnić przyrost masy mięśni musimy dostarczyć organizmowi wszystkich niezbędnych składników odżywczych i przestrzegać zasad: Spożywanie 5-7 posiłków dziennie, przyśpieszy to twoją... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła