Dania mięsne
Soczyste potrawy na bazie mięsa w wielu odsłonach
Dania rybne i owoce morza
Skarby wód podane w niebanalny sposób
Dania warzywne (wegetariańskie)
Jarskie dania na ciepło i na zimno
Dania świąteczne
Potrawy na Wielkanoc, Boże Narodzenie i inne święta
Potrawy z grilla
Najlepsze dania i potrawy z grilla - szaszłyki, mięsa, warzywa
Sosy i dipy
Dyskretne akcenty uświetniające smak Twoich dań
Zupy
Delikatne kremy, gęste zupy i inne płynne pyszności
Przystawki i zakąski
Małe co nieco na dobry początek
Sałatki i surówki
Kolorowe, mięsne, wegetariańskie - sałatki i surówki na każdą okazję
Drinki i napoje
Kolorowe, ciepłe lub orzeźwiające na każdą okazję, bez i z alkoholem
Ciasta i desery
Zniewalające desery, ciasta i ciasteczka czyli słodkie pychotki
DODAJ PRZEPIS

Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5850
POPULARNE ARTYKUŁY
12 przepisów na wigilijne potrawy - nowoczesne inspiracje na Święta
Kaki (persymona, hurma) - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Jak długo można przechowywać produkty w zamrażarce?
Prawidłowa waga do wzrostu
Przewodnik po serach żółtych
Kasza gryczana - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
Kawa zbożowa - właściwości, rodzaje i wpływ na zdrowie
Ziemniaki - kalorie, wartości odżywcze i ciekawostki
POPULARNE PRZEPISY
Domowa grochówka wojskowa
Do garnka wlewamy 2 litry wody, a następnie wrzucamy kości wieprzowe i...Łosoś w galarecie
Do garnka wlej 2 litry wody, włóż włoszczyznę, listek laurowy i ziele...Makaron ze szpinakiem i serkiem topionym
Makaron ugotuj w lekko osolonej wodzie. Odcedź na cedzaku. Na rozgrzany...Makowiec japoński
Mak sparz, odcedź, wystudź i zmiel trzykrotnie. Masło utrzyj z cukrem...Zupa krewetkowa
Zagotuj mleko kokosowe i dodaj słodką paprykę, posiekane drobno...Domowe burgery z mięsa mielonego
Mięso przełóż do miski. Dodaj pokrojone w kostkę białą cebulę i jeden...Placek orzechowy w cieście francuskim
Ciasto: Z podanych składników zagnieć ciasto francuskie i podziel je na...Sałatka makaronowa z mięsem mielonym i fasolą
Makaron wrzuć do osolonego wrzątku, ugotuj al dente, odcedź i odstaw do...
CZY WIESZ, ŻE
Dodatki do żywności, mimo, że są natury chemicznej, mogą okazać się pożyteczne dla naszego zdrowia. Głównie mowa tu o przeciwutleniaczach, substancjach dodawanych do żywności, zwłaszcza tłuszczów, w celu zapobiegania ich utlenianiu i przedłużeniu tym samym trwałości i jakości. W wyniku procesu utleniania tworzą się bowiem związki zwane wolnymi rodnikami, a te z kolei odpowiedzialne są za powstawanie komórek nowotworowych w naszym organizmie. Głównym zamierzeniem producentów jest niewątpliwie ochrona swoich wyrobów przed pogorszeniem ich jakości, stąd dodatek do nich przeciwutleniaczy, jednak okazuje się także, że ma to pozytywne skutki dla naszego zdrowia.
OSTATNIO NA FORUM
13 kg mniej jest możliwe! »AnnaM2 Chciałam podzielić się z wami mogą historią. Może kogoś zainspiruje do...
Gdzie na wakacje w Polsce »kacperremk Fajnym miejscem na wakacje jest oczywiście dawna stolica Polski -...
LOSOWA DIETA
Dieta czekoladowaZałożenia - dieta czekoladowa: To świetna dieta dla łasuchów. Można jeść słodkości ile dusza zapragnie, choć trzeba pilnować, aby całodzienny jadłospis zawierał maksymalnie 1000 kcal. Najlepiej czekoladową dietę zaplanować na 3 dni, a jeszcze lepiej, aby był to weekend, kiedy można odpocząć i zrelaksować się. Czekoladowe słodkości dostarczają... WIĘCEJ
TAGI
aktywność fizyczna, bmi dzieci, ciekawostki, dieta, diety, dzienne zapotrzebowanie kaloryczne, kalkulator, kalkulator CPM, kalkulator bmi dla dzieci, kalkulator bmi dla młodzieży, kalkulator cholesterolu i trójglicerydów, kalorie, kuchnie świata, odchudzanie, owoce, prawidłowa zawartość tłuszczu w organizmie, przepisy, przepisy kulinarne, przyprawy, tabele zawartości tkanki tłuszczowej, wartości odżywcze, warzywa, witaminy, właściwości lecznicze, zioła