Dzisiaj jest: Wtorek, 13.11.2018 Imieniny: Stanisława i Mikołaja



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5822

Arbuzowo imbirowy napój orzeźwiający


12.02.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 6 osób


Składniki

  • 500 g  arbuza podzielonego na kawałki
  • 1 sztuka kawałek świeżego imbiru
  • 2 szklanki  schłodzonej wody
  • 250 g  kostek lodu
  • 1 łyżeczka  startej skórki z limonki

Sposób przyrządzania:

    Umieść wszystkie składniki w blenderze. Mieszać w blenderze do momentu, aż wszystkie składniki zostaną rozdrobnione. Podawać natychmiast.



    Przepis dodany przez:

    Dagmara

    Posty : 18

    Przepisy: 15


    Oceń przepis:

    Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

    SONDA


    Jaki tłuszcz używasz do smażenia?


    Archiwum sond »

    NOWOŚCI PRODUKTOWE

    Risotto z suszonymi grzybami Shiitake Risotto z suszonymi grzybami Shiitake

    Producent: Jantex


    Grzyby Shiitake znane są ze swoich niezwykłych właściwości leczniczych. Co ważne, nie tracą na swojej wartości kulinarnej również w formie suszonej. Po namoczeniu w ciepłej wodzie odzyskują swój kształt i k

    WIĘCEJ



    NOWOŚCI PRODUKTOWE

    NOWOŚCI WYDAWNICZE

    Dobry tłuszcz Dobry tłuszcz

    Joseph Mercola

    Wydawnictwo: Vivante


    W swojej rewolucyjnej książce dr Joseph Mercola przedstawia skuteczną terapię opartą na diecie, która poprawia sprawność mózgu, podnosi odporność, zwiększa poziom energii, a nawet leczy rak

    WIĘCEJ



    NOWOŚCI WYDAWNICZE