Dzisiaj jest: Czwartek, 23.01.2020 Imieniny: Ildefonsa i Rajmunda



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5850

Koktajl bananowo-czekoladowy


20.07.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 1 sztuka dojrzały banan
  • 500 ml  mleka 0,5%
  • 1 łyżka  kakao
  • 2 łyżeczki  płatków migdałowych

Sposób przyrządzania:

  1. Banana obierz ze skórki, pokrój na mniejsze kawałki i wrzuć do blendera. Dodaj mleko, łyżkę kakao i zmiksuj.
  2. Gotowy koktajl rozlej do szklanek i posyp płatkami migdałowymi.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

sanica

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony rodzaj mięsa?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Tłuszcz leczy, cukier zabija Tłuszcz leczy, cukier zabija

Bruce Fife

Wydawnictwo: Vital


Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE