Dzisiaj jest: Środa, 14.11.2018 Imieniny: Serafina i Rogera



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5822

Brzoskwinie z kozim serem


06.05.2018
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

francuska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne
Grill daje nam jednak możliwość wykonania wielu, także tych bezmięsnych dań. Mało popularne, natomiast niezwykle aromatyczne i smaczne są owoce z rusztu, które możemy podać na deser.

1 porcja dla: 2 osób


Składniki

  • 1 puszka  brzoskwinie
    puszka 850 ml
  • 1 opakowanie  ser kozi
  • ocet balsamiczny
    do smaku

Sposób przyrządzania:

  1. Brzoskwinie odsączamy i wykładamy na grilla. Grillujemy z każdej strony przez kilka minut. Wykładamy na talerz.
  2. Posypujemy rozdrobnionym kozim serem i polewamy octem balsamicznym.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Rokl

Posty : 78

Przepisy: 89


Oceń przepis:

Średnia ocena: 3.00 Ocen: 1

SONDA


Jaki tłuszcz używasz do smażenia?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Risotto z suszonymi grzybami Shiitake Risotto z suszonymi grzybami Shiitake

Producent: Jantex


Grzyby Shiitake znane są ze swoich niezwykłych właściwości leczniczych. Co ważne, nie tracą na swojej wartości kulinarnej również w formie suszonej. Po namoczeniu w ciepłej wodzie odzyskują swój kształt i k

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dobry tłuszcz Dobry tłuszcz

Joseph Mercola

Wydawnictwo: Vivante


W swojej rewolucyjnej książce dr Joseph Mercola przedstawia skuteczną terapię opartą na diecie, która poprawia sprawność mózgu, podnosi odporność, zwiększa poziom energii, a nawet leczy rak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE