Dzisiaj jest: Czwartek, 19.07.2018 Imieniny: Wincentego i Wodzisława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5804

Szaszłyki pieczarkowo-warzywne


26.09.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • małe pieczarki
  • 1 sztuka czerwona cebula
  • 1 sztuka młoda cienka cukinia
  • żółta papryka

Sposób przyrządzania:

  1. Paprykę umyj, usuń gniazdo nasienne i pokrój ją na dość duże kawałki. Cebulę obierz, pokrój w dość grube kawałki. Cukinię umyj i pokrój w 1-centymetrowe plasterki.
  2. Na patyczki do szaszłyków nadziewaj pieczarki, paprykę, cukinię i cebulę. Kontynuuj do wyczerpania składników. Gotowe szaszłyki grilluj z obu stron na grillu.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Teddy

Posty : 13

Przepisy: 136


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE