Dzisiaj jest: Środa, 18.10.2017 Imieniny: Łukasza i Juliana



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5780

Jaja z wędzoną rybą


05.10.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

śródziemnomorska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • wędzona ryba
  • mały słoiczek majonezu
  • 5 sztuk jaj
  • 2 sztuki duże ogórki kwaszone
  • sól
  • pieprz
  • papryka i natka pietruszki do dekoracji

Sposób przyrządzania:

  1. Jaja ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przeciąć na połowy, wyjąć żółtka. Rybę oddzielić od ości, rozetrzeć dokładnie z żółtkami, kilkoma łyżkami majonezu.
  2. Otrzymaną pastę doprawić pieprzem i solą.
  3. Połówki jaj napełnić pastą i ułożyć na grubych plastrach ogórka kwaszonego, ozdobić majonezem, natką.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE