Dzisiaj jest: Poniedziałek, 23.07.2018 Imieniny: Bogny i Apolinarego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5804

Jaja z wędzoną rybą


05.10.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

śródziemnomorska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • wędzona ryba
  • mały słoiczek majonezu
  • 5 sztuk jaj
  • 2 sztuki duże ogórki kwaszone
  • sól
  • pieprz
  • papryka i natka pietruszki do dekoracji

Sposób przyrządzania:

  1. Jaja ugotować na twardo, obrać ze skorupek, przeciąć na połowy, wyjąć żółtka. Rybę oddzielić od ości, rozetrzeć dokładnie z żółtkami, kilkoma łyżkami majonezu.
  2. Otrzymaną pastę doprawić pieprzem i solą.
  3. Połówki jaj napełnić pastą i ułożyć na grubych plastrach ogórka kwaszonego, ozdobić majonezem, natką.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE