Dzisiaj jest: Środa, 16.08.2017 Imieniny: Rocha i Joachima



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5775

Pasta łososiowa


11.03.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

francuska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  łososia wędzonego
  • 5 łyżek  majonezu
  • ćwierć drobno posiekanej cebuli
  • garść świeżej bazylii
  • sok z cytryny
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Cebulę z bazylią drobno posiekać i używając blendera rozdrobnić.
  2. Nastepnie dodać łososia nadal blenderujac a na koniec majonez.
  3. Wszystko doprawić do smaku solą, pieprzem. Całość polewamy sokiem z cytryny.
  4. Pastę smarować na bagietkę z masłem. Udekorować pomidorkiem i koperkiem.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

Olesia

Posty : 12

Przepisy: 14


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakim zimnym napojem najlepiej gasisz pragnienie w czasie letnich upałów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE