Dzisiaj jest: Wtorek, 17.07.2018 Imieniny: Bogdana i Aleksego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5804

Rolada z pieczarkami


24.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 50 dag  żółtego sera
  • 40 dag  pieczarek
  • średnia cebula
  • oregano.bazylia
  • natka pietruszki
  • masło.sól.pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Ser żółty zawinąć w folię aluminiową i włożyć do wrzącej wody na około 30 min. Podsmażyć na maśle drobno pokrojoną cebulę, dodać umyte i pokrojone pieczarki i razem usmażyć.
  2. Doprawić ziołami, solą i pieprzem. Ser wyjąć z folii, rozwałkować, nadając mu kształt prostokąta. Rozsmarować nadzienie. Zwinąć roladę i wystudzić. Po wystudzeniu kroić w plastry grubości 1 cm.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

m.wochniak

Posty : 0

Przepisy: 108


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE