Dzisiaj jest: Poniedziałek, 22.01.2018 Imieniny: Anastazegoi, Dzień Dziadka



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5787

Rolada z pieczarkami


24.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 50 dag  żółtego sera
  • 40 dag  pieczarek
  • średnia cebula
  • oregano.bazylia
  • natka pietruszki
  • masło.sól.pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Ser żółty zawinąć w folię aluminiową i włożyć do wrzącej wody na około 30 min. Podsmażyć na maśle drobno pokrojoną cebulę, dodać umyte i pokrojone pieczarki i razem usmażyć.
  2. Doprawić ziołami, solą i pieprzem. Ser wyjąć z folii, rozwałkować, nadając mu kształt prostokąta. Rozsmarować nadzienie. Zwinąć roladę i wystudzić. Po wystudzeniu kroić w plastry grubości 1 cm.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

m.wochniak

Posty : 0

Przepisy: 108


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olejki aromatyczne w domowej apteczce Olejki aromatyczne w domowej apteczce

Susanna Farber, Axel Meyer

Wydawnictwo: Purana


Naturalne, czyste zapachy dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Olejki eteryczne wyrażają ducha rośliny w postaci jej charakterystycznego zapachu. Mogą nas orzeźwiać, jak cytrusy, upajać, jak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE