Dzisiaj jest: Sobota, 18.11.2017 Imieniny: Anieli i Romana



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5782

Wędzona wieprzowina z majonezem z dodatkiem mango


22.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 1 łyżka  przecieru z mango,
  • 6 łyżek  majonezu,
  • sól i pieprz,
  • kilka liści sałaty,
  • pół ogórka,
  • 35 dag  wędzonej szynki, polędwicy lub chudego boczku,
  • plasterki świeżego mango.

Sposób przyrządzania:

  1. Majonez utrzeć z łyżką przecieru z mango lub kawałkami świeżego owocu. Przyprawić solą i pieprzem.
  2. Talerz udekorować liśćmi sałaty i plasterkami ogórka.
  3. Na sałacie ułożyć cienkie plasterki wieprzowiny i kilka kawałków mango.
  4. Na środku położyć trochę majonezu z mango, a resztę podać w oddzielnym naczyniu.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

natalia3257

Posty : 0

Przepisy: 24


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olejki aromatyczne w domowej apteczce Olejki aromatyczne w domowej apteczce

Susanna Farber, Axel Meyer

Wydawnictwo: Purana


Naturalne, czyste zapachy dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Olejki eteryczne wyrażają ducha rośliny w postaci jej charakterystycznego zapachu. Mogą nas orzeźwiać, jak cytrusy, upajać, jak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE