Dzisiaj jest: Sobota, 25.01.2020 Imieniny: Pawła i Miłosza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5850

Francuskie ślimaczki a la pizza


30.12.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

francuska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 5 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  ciasta francuskiego
  • keczup
  • 5 plastrów  salami
  • 5 sztuk dużych plastrów sera żółtego

Sposób przyrządzania:

  1. Ciasto francuskie rozwiń i posmaruj z jednej strony keczupem. Salami pokrój w paski i ułóż na cieście. Przykryj je plastrami żółtego sera. Ciasto zawiń w roladę i pokrój w 1-centymetrowe plastry.
  2. Ślimaczki ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Piecz 10 minut w 200 st. C.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Daisy07

Posty : 13

Przepisy: 170


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony rodzaj mięsa?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Tłuszcz leczy, cukier zabija Tłuszcz leczy, cukier zabija

Bruce Fife

Wydawnictwo: Vital


Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE