Dzisiaj jest: Niedziela, 20.05.2018 Imieniny: Bernarda i Bazylego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5797

Jajka z majonezem


03.04.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 2 sztuki ugotowane na twardo jajka
  • 3 łyżki  majonezu
  • szczypiorek
  • sól
  • pieprz
  • papryka mielona
  • natka pietruszki
  • kawałki papryki

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka obierz, przekrój na pół i wydrąż żółtka. Ugotowane żółtka utrzyj z majonezem. Dodaj drobno pokrojony szczypiorek. Dopraw do smaku solą, pieprzem i mieloną papryką.
  2. Wokół białka umieść gałązki pietruszki. Przygotowanym kremem napełnij miejsce po żółtku. Na wierzchu ułóż kawałek papryki.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Scrat07

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony mleczny napój fermentowany?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE