Dzisiaj jest: Środa, 29.01.2020 Imieniny: Zdzisława i Franciszka



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5850

John Blund


17.01.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 3 sztuki cienkie plastry chleba razowego
  • masło
  • liść sałaty masłowej
  • majonez
  • 3 plastry  szynki konserwowej
  • 2 sztuki zielone fasolki szparagowe
  • 3 sztuki żółte fasolki szparagowe
  • kilka kropel soku z cytryny
  • 1 plaster  gruszki

Sposób przyrządzania:

  1. Kromki chleba obierz ze skórki i posmaruj masłem. Na pierwszą kromkę połóż sałatę i plaster szynki. Przykryj drugą kromką. Ułóż na niej plaster szynki i ugotowane fasolki szparagowe, posmarowane majonezem. Przykryj ostatnią kromką. Ułóż na niej plaster szynki, posmaruj majonezem i udekoruj plastrem gruszki skropionej sokiem z cytryny.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

sanica

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony rodzaj mięsa?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Tłuszcz leczy, cukier zabija Tłuszcz leczy, cukier zabija

Bruce Fife

Wydawnictwo: Vital


Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE