Dzisiaj jest: Sobota, 20.04.2024 Imieniny: Czesława i Agnieszki



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

John Blund


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 3 sztuki cienkie plastry chleba razowego
  • masło
  • liść sałaty masłowej
  • majonez
  • 3 plastry  szynki konserwowej
  • 2 sztuki zielone fasolki szparagowe
  • 3 sztuki żółte fasolki szparagowe
  • kilka kropel soku z cytryny
  • 1 plaster  gruszki

Sposób przyrządzania:

  1. Kromki chleba obierz ze skórki i posmaruj masłem. Na pierwszą kromkę połóż sałatę i plaster szynki. Przykryj drugą kromką. Ułóż na niej plaster szynki i ugotowane fasolki szparagowe, posmarowane majonezem. Przykryj ostatnią kromką. Ułóż na niej plaster szynki, posmaruj majonezem i udekoruj plastrem gruszki skropionej sokiem z cytryny.
Smacznego!


Źródło przepisu: książeczka chleb nie tylko ze smalcem


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE