Dzisiaj jest: Niedziela, 24.09.2017 Imieniny: Gerarda i Teodora



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5777

John Blund


17.01.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 3 sztuki cienkie plastry chleba razowego
  • masło
  • liść sałaty masłowej
  • majonez
  • 3 plastry  szynki konserwowej
  • 2 sztuki zielone fasolki szparagowe
  • 3 sztuki żółte fasolki szparagowe
  • kilka kropel soku z cytryny
  • 1 plaster  gruszki

Sposób przyrządzania:

  1. Kromki chleba obierz ze skórki i posmaruj masłem. Na pierwszą kromkę połóż sałatę i plaster szynki. Przykryj drugą kromką. Ułóż na niej plaster szynki i ugotowane fasolki szparagowe, posmarowane majonezem. Przykryj ostatnią kromką. Ułóż na niej plaster szynki, posmaruj majonezem i udekoruj plastrem gruszki skropionej sokiem z cytryny.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

sanica

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE