Dzisiaj jest: Niedziela, 19.11.2017 Imieniny: Elżbiety i Seweryna



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5782

Lekka sałatka


03.12.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 opakowanie  mixu sałat
  • 2 sztuki pomidory
  • 1 sztuka ogórek
  • 1 sztuka mały słoik zielonych oliwek faszerowanych papryką
  • 1 opakowanie  sosu sałatkowego koperkowo-ziołowego
  • 250 g  fety

Sposób przyrządzania:

  1. Ogórek umyj, osusz i pokrój w półplasterki. Pomidor umyj, osusz i pokrój w kostkę. Fetę oraz oliwki odsącz z zalewy. Oliwki pokrój w plasterki, a ser w kostkę.
  2. Mieszankę sałat przełóż do miski. Dodaj ogórek, pomidory, fetę oraz oliwki. Wymieszaj.
  3. Sos sałatkowy przygotuj według przepisu na opakowaniu. Gotowym sosem polej sałatkę, wymieszaj i odstaw na 15 minut do lodówki.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój rozgrzewający?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Pasta z pestkami dyni z brokułami Pasta z pestkami dyni z brokułami

Producent: Well Well Foods


Pasta z pestkami dyni z brokułami Well Well to delikatna w smaku pasta o aksamitnej konsystencji i kuszącym aromacie. Pestki dyni, które są jednym z głównych składników pasty to wspaniałe źródło wartości od

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Olejki aromatyczne w domowej apteczce Olejki aromatyczne w domowej apteczce

Susanna Farber, Axel Meyer

Wydawnictwo: Purana


Naturalne, czyste zapachy dla zdrowia i dobrego samopoczucia. Olejki eteryczne wyrażają ducha rośliny w postaci jej charakterystycznego zapachu. Mogą nas orzeźwiać, jak cytrusy, upajać, jak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE