Dzisiaj jest: Wtorek, 19.03.2019 Imieniny: Józefa i Bogdana



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5838

Sałatka dwukolorowa


06.11.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • po szklance łuskanej białej i czerwonej fasoli
  • 1 pęczek  koperku
  • 10 dag  ostrego żółtego sera
  • 4 ząbki  czosnku
  • 5-6 łyżek  sosu winegret
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Koperek umyć, posiekać. Czosnek obrać, rozetrzeć, dodać do sosu winegret. Ugotowaną (oddzielnie białą i czerwoną) fasolę wymieszać w salaterce z koperkiem.
  2. Zalać sosem winegret doprawionym czosnkiem. Przed podaniem posypać startym serem.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

m.wochniak

Posty : 0

Przepisy: 108


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaka jest Twoja ulubiona sałatka?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Nie daj się alergii Nie daj się alergii

Katarzyna Turek

Wydawnictwo: M


Czym, tak naprawdę różni się alergia od nietolerancji pokarmowej? Co to jest dieta eliminacyjna? Co robić, aby zmniejszyć ryzyko wystąpienia alergii u dziecka? Dlaczego gluten, laktoza i ml

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE