Dzisiaj jest: Środa, 01.04.2020 Imieniny: Zbigniewa i Grażyny



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5851

Sałatka z fasolki


14.10.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 - 6 osób


Składniki

  • 1 szklanka  fasolki szparagowej zielonej
  • 1 szklanka  fasolki szparagowej żółtej
  • 1 szklanka  fasoli czerwonej lub białej
  • cebula
  • papryka czerwona i zielona
    Sos
  • majonez
  • jogurt naturalny
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Fasolkę pokrojoną na nieduże kawałki oraz fasolę ugotować, ostudzić i wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę i sparzoną cebulę, dużą czerwoną paprykę i zieloną pokrojoną w drobną kosteczkę, wszystko wymieszać.
  2. Dodać jogurt naturalny zmieszany z majonezem, w proporcji po 1/4 szklanki lub wg uznania.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie jest Twoje ulubione danie kuchni włoskiej?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Zamień leczenie na jedzenie Zamień leczenie na jedzenie

Andreas Michalsen

Wydawnictwo: Muza


Jak wydłużyć swoje życie - najnowsza wiedza o zdrowym odżywianiu i poście leczniczym. Skuteczne terapie najczęstszych chorób przewlekłych. Nadwaga, cukrzyca, depresja, nadciśnienie, choroby

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE