Dzisiaj jest: Piątek, 20.10.2017 Imieniny: Ireny i Kleopatry



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5780

Sałatka z fasolki


14.10.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 - 6 osób


Składniki

  • 1 szklanka  fasolki szparagowej zielonej
  • 1 szklanka  fasolki szparagowej żółtej
  • 1 szklanka  fasoli czerwonej lub białej
  • cebula
  • papryka czerwona i zielona
    Sos
  • majonez
  • jogurt naturalny
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Fasolkę pokrojoną na nieduże kawałki oraz fasolę ugotować, ostudzić i wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę i sparzoną cebulę, dużą czerwoną paprykę i zieloną pokrojoną w drobną kosteczkę, wszystko wymieszać.
  2. Dodać jogurt naturalny zmieszany z majonezem, w proporcji po 1/4 szklanki lub wg uznania.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE