Dzisiaj jest: Sobota, 23.06.2018 Imieniny: Wandy i Zenona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5801

Sałatka z fasolki


14.10.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 - 6 osób


Składniki

  • 1 szklanka  fasolki szparagowej zielonej
  • 1 szklanka  fasolki szparagowej żółtej
  • 1 szklanka  fasoli czerwonej lub białej
  • cebula
  • papryka czerwona i zielona
    Sos
  • majonez
  • jogurt naturalny
  • sól

Sposób przyrządzania:

  1. Fasolkę pokrojoną na nieduże kawałki oraz fasolę ugotować, ostudzić i wymieszać. Dodać pokrojoną w kostkę i sparzoną cebulę, dużą czerwoną paprykę i zieloną pokrojoną w drobną kosteczkę, wszystko wymieszać.
  2. Dodać jogurt naturalny zmieszany z majonezem, w proporcji po 1/4 szklanki lub wg uznania.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony mleczny napój fermentowany?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE