Dzisiaj jest: Piątek, 16.11.2018 Imieniny: Gertrudy i Edmunda



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5822

Sałatka z ogórków i kopru włoskiego


22.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka duży ogórek,
  • 1 sztuka mała bulwa kopru włoskiego,
  • 2 łyżki  drobno posiekanej zielonej pietruszki,
  • 1 sztuka mała cebula,
  • 3-4 łyżki  sosu francuskiego.

Sposób przyrządzania:

  1. Ogórek starannie umyć i obrać. Pokroić w cienkie plasterki i włożyć do salaterki.
  2. Bulwę kopru umyć i utrzeć na grubej tarce.
  3. Cebulę pokroić w cienkie półplasterki.
  4. Wszystkie składniki wymieszać z sosem w salaterce.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

natalia3257

Posty : 0

Przepisy: 24


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki tłuszcz używasz do smażenia?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Risotto z suszonymi grzybami Shiitake Risotto z suszonymi grzybami Shiitake

Producent: Jantex


Grzyby Shiitake znane są ze swoich niezwykłych właściwości leczniczych. Co ważne, nie tracą na swojej wartości kulinarnej również w formie suszonej. Po namoczeniu w ciepłej wodzie odzyskują swój kształt i k

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dobry tłuszcz Dobry tłuszcz

Joseph Mercola

Wydawnictwo: Vivante


W swojej rewolucyjnej książce dr Joseph Mercola przedstawia skuteczną terapię opartą na diecie, która poprawia sprawność mózgu, podnosi odporność, zwiększa poziom energii, a nawet leczy rak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE