Dzisiaj jest: Piątek, 19.04.2024 Imieniny: Adolfa i Tymona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka z ogórków i kopru włoskiego


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka duży ogórek,
  • 1 sztuka mała bulwa kopru włoskiego,
  • 2 łyżki  drobno posiekanej zielonej pietruszki,
  • 1 sztuka mała cebula,
  • 3-4 łyżki  sosu francuskiego.

Sposób przyrządzania:

  1. Ogórek starannie umyć i obrać. Pokroić w cienkie plasterki i włożyć do salaterki.
  2. Bulwę kopru umyć i utrzeć na grubej tarce.
  3. Cebulę pokroić w cienkie półplasterki.
  4. Wszystkie składniki wymieszać z sosem w salaterce.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

Posty : 0

Przepisy: 24


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE