Dzisiaj jest: Sobota, 23.09.2017 Imieniny: Tekli i Bogusława



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5776

Skandynawska sałatka śledziowa


22.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 35 dag  marynowanych śledzi,
  • 3 sztuki średnie ogórki kiszone, cienko pokrojone w plastry,
  • 2 sztuki czerwone jabłka, pokrojone razem ze skórką,
  • 1 pęczek  cebulki dymki, pokrojonej razem ze szczypiorkiem,
  • 3/4 szklanki  kwaśnej śmietany,
  • pół łyżki koperku.

Sposób przyrządzania:

  1. Śledzie pokroić w paseczki i wrzucić do salaterki.
  2. Dodać plasterki ogórków kiszonych i kawałki jabłka, pokrojoną dymkę.
  3. Polać śmietaną.
  4. Dobrze wymieszać składniki ze śmietaną i posypać koperkiem.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

natalia3257

Posty : 0

Przepisy: 24


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE