Dzisiaj jest: Poniedziałek, 18.06.2018 Imieniny: Marka i Elżbiety



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5800

Skandynawska sałatka śledziowa


22.08.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 osób


Składniki

  • 35 dag  marynowanych śledzi,
  • 3 sztuki średnie ogórki kiszone, cienko pokrojone w plastry,
  • 2 sztuki czerwone jabłka, pokrojone razem ze skórką,
  • 1 pęczek  cebulki dymki, pokrojonej razem ze szczypiorkiem,
  • 3/4 szklanki  kwaśnej śmietany,
  • pół łyżki koperku.

Sposób przyrządzania:

  1. Śledzie pokroić w paseczki i wrzucić do salaterki.
  2. Dodać plasterki ogórków kiszonych i kawałki jabłka, pokrojoną dymkę.
  3. Polać śmietaną.
  4. Dobrze wymieszać składniki ze śmietaną i posypać koperkiem.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

natalia3257

Posty : 0

Przepisy: 24


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony mleczny napój fermentowany?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE