Dzisiaj jest: Piątek, 28.02.2020 Imieniny: Teofila i Makarego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5851

Surówka pychny


06.11.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

inna

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 4 - 5 osób


Składniki

  • 1 główka  kapusty pekińskiej
  • 2 sztuki grejpfruty
  • 3 sztuki pomarańcze
  • 20 dag  ostrego żółtego sera
  • pół szklanki łuskanych orzechów włoskich
  • sos winegret(przepis w kategorii sosy)

Sposób przyrządzania:

  1. Kapustę umyć, osączyć z wody, pociąć. Owoce obrać, podzielić na cząstki, przekroić cząstki na dwie lub trzy części. Ser pokroić w kostkę.
  2. Wszystkie składniki sałatki włożyć do salaterki, dodać sos winegret, wymieszać. Posypać orzechami.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

m.wochniak

Posty : 0

Przepisy: 108


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie jest Twoje ulubione danie kuchni włoskiej?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Tłuszcz leczy, cukier zabija Tłuszcz leczy, cukier zabija

Bruce Fife

Wydawnictwo: Vital


Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE