Dzisiaj jest: Sobota, 21.10.2017 Imieniny: Urszuli i Hilarego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5780

Tuńczyk z brzoskwiniami


22.09.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

śródziemnomorska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 4 sztuki połówki brzoskwiń z puszki
  • puszka tuńczyka w oleju
  • 4 łyżki  majonezu
  • sól
  • pieprz
  • cukier
  • sok z cytryny

Sposób przyrządzania:

  1. Brzoskwinie pokroić w kostkę, zmieszać z tuńczykiem. Połączyć z majonezem i przyprawami (można dodać koncentrat pomidorowy). Oblać tym tuńczyka. Można podawać na liściach sałaty.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

gosiex88

Posty : 0

Przepisy: 131


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE