Dzisiaj jest: Piątek, 19.04.2024 Imieniny: Adolfa i Tymona



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka warzywna z parówkami


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka duży brokuł
  • 30 dag  makaronu świderki
  • 3 sztuki marchewki
  • 6-7 sztuk parówek
  • 1 sztuka mały jogurt naturalny
  • sól
  • pieprz
  • 2-3 łyżki  majonezu
  • 1 ząbek  czosnku

Sposób przyrządzania:

  1. Parówki pokrój w kostkę, podsmaż na patelni bez tłuszczu.
  2. Pokrojone w kostkę marchewki, różyczki brokułu oraz makaron ugotuj oddzielnie w lekko osolonej wodzie. Odcedź, ostudź, a następnie wymieszaj z parówkami.
  3. Jogurt wymieszaj z majonezem, dopraw do smaku solą, pieprzem i zmiażdżonym czosnkiem. Polej sałatkę i wymieszaj.
Smacznego!


Źródło przepisu: przyślij przepis!


Przepis dodany przez:

Posty : 14

Przepisy: 301


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE