Dzisiaj jest: Wtorek, 25.02.2020 Imieniny: Wiktora i Cezarego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5851

Sałatka z fetą i kiełkami


13.03.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka mix sałat z roszponką
  • kiełki rzodkiewki
  • 1/2 sztuki ogórka zielonego
  • 2 sztuki pomidory
  • 1 sztuka żółta papryka
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • kawałek pora
  • marchew
  • 1 sztuka ser feta
  • sos sałatkowy
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Sałatę i kiełki przełóż do miski. Ogórek, paprykę, pomidory i ser feta pokrój w kostkę. Por drobno posiekaj. Marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
  2. Sos sałatkowy przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  3. Wymieszaj sos z warzywami. Dopraw wszystko do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

sanica

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie jest Twoje ulubione danie kuchni włoskiej?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Tłuszcz leczy, cukier zabija Tłuszcz leczy, cukier zabija

Bruce Fife

Wydawnictwo: Vital


Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE