Dzisiaj jest: Czwartek, 21.09.2017 Imieniny: Hipolita i Mateusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5776

Sałatka z fetą i kiełkami


13.03.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 4 osób


Składniki

  • 1 sztuka mix sałat z roszponką
  • kiełki rzodkiewki
  • 1/2 sztuki ogórka zielonego
  • 2 sztuki pomidory
  • 1 sztuka żółta papryka
  • 1 sztuka czerwona papryka
  • kawałek pora
  • marchew
  • 1 sztuka ser feta
  • sos sałatkowy
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Sałatę i kiełki przełóż do miski. Ogórek, paprykę, pomidory i ser feta pokrój w kostkę. Por drobno posiekaj. Marchew zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
  2. Sos sałatkowy przygotuj według przepisu na opakowaniu.
  3. Wymieszaj sos z warzywami. Dopraw wszystko do smaku solą i pieprzem.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

sanica

Posty : 17

Przepisy: 662


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie są Twoje ulubione grzyby?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Morwa biała - herbatka ziołowa Morwa biała - herbatka ziołowa

Producent: Herbapol


Liść morwy białej wpływa na utrzymanie prawidłowej gospodarki węglowodanowej organizmu. Poprzez spowolnienie działania enzymów biorących udział w trawieniu węglowodanów przyczynia się do utrzymania prawidło

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Leczenie odżywianiem. Refluks Leczenie odżywianiem. Refluks

Kimberly A. Tessmer

Wydawnictwo: Illuminatio


Choroba refluksowa przełyku jest jedną z najczęściej występujących chorób przewodu pokarmowego. Każdego dnia około 10% populacji krajów rozwiniętych doświadcza objawów refluksu, który powo

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE