Dzisiaj jest: Sobota, 20.10.2018 Imieniny: Ireny i Kleopatry



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5817

Sałatka z kiełbasą i fasolą


08.04.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 sztuka kiełbasa myśliwska
  • 150 g  sera żółtego
  • 2 sztuki ogórki kiszone
  • 2 sztuki jajka
  • 1/4 sztuki puszki fasolki czerwonej
  • 2 łyżki  majonezu
  • 1 łyżka  kefiru
  • 1 łyżka  natki pietruszki
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek i pokrój w kostkę. Kiełbasę, ser oraz ogórki pokrój w kostkę. Wymieszaj wszystkie składniki.
  2. Majonez wymieszaj z kefirem, natką pietruszki, solą oraz pieprzem. Tak przygotowany sos wylej na sałatkę i wymieszaj.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki tłuszcz używasz do smażenia?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Risotto z suszonymi grzybami Shiitake Risotto z suszonymi grzybami Shiitake

Producent: Jantex


Grzyby Shiitake znane są ze swoich niezwykłych właściwości leczniczych. Co ważne, nie tracą na swojej wartości kulinarnej również w formie suszonej. Po namoczeniu w ciepłej wodzie odzyskują swój kształt i k

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dobry tłuszcz Dobry tłuszcz

Joseph Mercola

Wydawnictwo: Vivante


W swojej rewolucyjnej książce dr Joseph Mercola przedstawia skuteczną terapię opartą na diecie, która poprawia sprawność mózgu, podnosi odporność, zwiększa poziom energii, a nawet leczy rak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE