Dzisiaj jest: Środa, 08.04.2020 Imieniny: Dionizego i Januarego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5852

Sałatka z kiełbasą i fasolą


08.04.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 sztuka kiełbasa myśliwska
  • 150 g  sera żółtego
  • 2 sztuki ogórki kiszone
  • 2 sztuki jajka
  • 1/4 sztuki puszki fasolki czerwonej
  • 2 łyżki  majonezu
  • 1 łyżka  kefiru
  • 1 łyżka  natki pietruszki
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka ugotuj na twardo. Obierz ze skorupek i pokrój w kostkę. Kiełbasę, ser oraz ogórki pokrój w kostkę. Wymieszaj wszystkie składniki.
  2. Majonez wymieszaj z kefirem, natką pietruszki, solą oraz pieprzem. Tak przygotowany sos wylej na sałatkę i wymieszaj.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jakie jest Twoje ulubione danie kuchni włoskiej?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Zamień leczenie na jedzenie Zamień leczenie na jedzenie

Andreas Michalsen

Wydawnictwo: Muza


Jak wydłużyć swoje życie - najnowsza wiedza o zdrowym odżywianiu i poście leczniczym. Skuteczne terapie najczęstszych chorób przewlekłych. Nadwaga, cukrzyca, depresja, nadciśnienie, choroby

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE