Dzisiaj jest: Poniedziałek, 23.07.2018 Imieniny: Bogny i Apolinarego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5804

Sałatka z makaronu, kukurydzy i ogórków


25.10.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 250 g  makaronu ryżowego
  • 1 sztuka puszka kukurydzy
  • 2 sztuki ogórki
  • 1 pęczek  koperku
  • 1 ząbek  czosnku
  • 1 łyżka  jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka  majonezu
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Makaron ugotuj według przepisu na opakowaniu.
  2. Ogórki obierz i pokrój w kostkę. Koperek posiekaj. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę.
  3. Wszystkie składniki wrzuć do miski. Dopraw do smaku solą oraz pieprzem. Dodaj majonez wymieszany z jogurtem i wymieszaj.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Maks07

Posty : 12

Przepisy: 182


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony smak lodów?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Bio żurawina Bio żurawina

Producent: Bakalland


Bio żurawina firmy Bakalland to pierwsze na rynku, całe owoce żurawiny całkowicie pozbawione dodatku cukru - zawierają tylko naturalnie występujące cukry. Aby nadać kwaśnym owocom żurawiny delikatnej nuty s

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dieta raw food Dieta raw food

Karolina i Maciej Szaciłło

Wydawnictwo: Zwierciadło


Oczyść swój organizm „na surowo” i dostarcz mu bomby witaminowej! Moda na raw food opanowała cały świat. Dotarła również do Polski. Nic dziwnego - każdy, kto zastosował „surową” dietę, pocz

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE