Przygotowanie:
Kuchnia:
polska
Poziom trudności:
Kaloryczność porcji:
1 porcja dla: 3 - 5 osób
Składniki
- 50 dag tortellini z szynką
- 1 sztuka puszka kukurydzy
- 1 sztuka puszka groszku
- 1 sztuka ogórek
- 5 dag rukoli
- kilka gałązek koperku
- 3 łyżki majonezu
- sól
- pieprz
|
|
Sposób przyrządzania:
- Tortellini z szynką ugotuj według przepisu na opakowaniu. Odstaw do ostygnięcia.
- Ogórek, koperek i rukolę umyj i osusz. Koperek bardzo drobno posiekaj, ogórek obierz i pokrój w ćwierćplasterki. Kukurydzę i groszek odsącz na sicie.
- Warzywa wymieszaj z tortellini i majonezem. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem schłodź.
Źródło przepisu: przyślij przepis!