Dzisiaj jest: Wtorek, 23.04.2024 Imieniny: Jerzego i Wojciecha



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5865

Sałatka z wędzoną makrelą i żółtym serem


Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 główka  kapusty pekińskiej
  • 2 pęczki  rzodkiewki
  • 1 pęczek  szczypiorku
  • 10 dag  ostrego żółtego sera
  • 15 dag  wędzonej makreli
  • sok z cytryny
  • 4 łyżki  majonezu
  • musztarda
  • sól
  • pieprz
  • pomidorki koktajlowe
  • bazylia

Sposób przyrządzania:

  1. Kapustę i rzodkiewkę poszatkuj, dodaj posiekany szczypiorek, drobno pokrojone rybę i ser.
  2. Skrop wszystko sokiem z cytryny, dodaj majonez oraz musztardę. Wymieszaj. Dopraw do smaku i udekoruj bazylią i pomidorkami.
Smacznego!


Źródło przepisu: przyślij przepis!


Przepis dodany przez:

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony napój?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Czereśnie suszone Czereśnie suszone

Producent: Helio


W linii bakalii bez konserwantów firmy Helio pojawiła się kolejna nowość - suszone czereśnie. Produkt jest naturalnie suszony, a nie kandyzowany. Czereśnie to smak lata, który dzięki temu produktowi można t

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Jedzenie emocjonalne Jedzenie emocjonalne

Julie M. Simon

Wydawnictwo: Vital


Pudełko lodów po pełnym stresu i niepokoju dniu w pracy. Kilka paczek chipsów naraz, a potem ból brzucha, bo nie radzisz sobie z nawracającymi stanami lękowymi. Przejadasz się, bo desper

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE