Dzisiaj jest: Piątek, 24.01.2020 Imieniny: Felicji i Tymoteusza



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5850

Surówka z fetą


26.07.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 2 - 3 osób


Składniki

  • 1 sztuka mała kapusta pekińska
  • 1 pęczek  rzodkiewek
  • 1/2 kostki  sera feta
  • 1 sztuka mały zielony ogórek
  • 1/2 sztuki pęczka koperku
  • kilka kropel oleju rzepakowego
  • sól
  • pieprz

Sposób przyrządzania:

  1. Kapustę poszatkuj, a fetę pokrój w kostkę. Rzodkiewkę umyj i pokrój w kostkę. Ogórek umyj, obierz i pokrój w kostkę. Koperek posiekaj.
  2. Warzywa oraz fetę przełóż do miski, posyp solą oraz pieprzem, skrop olejem i wymieszaj.
  3. Schłodź i podawaj do obiadu.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Nikki

Posty : 13

Przepisy: 250


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki jest Twój ulubiony rodzaj mięsa?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Tłuszcz leczy, cukier zabija Tłuszcz leczy, cukier zabija

Bruce Fife

Wydawnictwo: Vital


Zastąpienie tłuszczu w diecie rafinowanymi węglowodanami w ciągu ostatnich 40 lat doprowadziło do dramatycznego pogorszenia zdrowia całego społeczeństwa. Najpopularniejszy autor propagujący

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE