Dzisiaj jest: Środa, 16.10.2019 Imieniny: Gawła i Ambrożego



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5849

Marynata musztardowa


28.06.2013
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

Składniki

  • 5 łyżek  ziarnistej musztardy
  • 2-3 łyżki  wytrawnego wina
  • 2 łyżki  oleju sojowego lub słonecznikowego
  • 1 łyżeczka  posiekanej pietruszki, szczypiorku i tymianku (mix)
  • słodka papryka
  • pieprz do smaku

Sposób przyrządzania:

  1. Wszystkie składniki połączyć i marynata gotowa. Najlepiej pasuje do mięs z indyka, karkówki i łopatki wieprzowej.
Smacznego !



Przepis dodany przez:

mucha

Posty : 10

Przepisy: 33


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Który z zagranicznych tzw. superfoods uważasz za najlepszy?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Insulinooporność. Dieta dla zdrowia Insulinooporność. Dieta dla zdrowia

Dorota Drozd

Wydawnictwo: RM


Insulinooporność to według definicji stan obniżonej wrażliwości tkanek na działanie insuliny. Choroba jest podstępna, ponieważ jej objawy przez długi czas pozostają utajone. Następstwem teg

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE