Dzisiaj jest: Wtorek, 25.06.2019 Imieniny: Łucji i Wilhelma



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5845

Chrzan wielkanocny


09.04.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 3 - 5 osób


Składniki

  • 5 sztuk jajek
  • 500 g  kwaśnej śmietany
  • 4 sztuki płaskie łyżeczki cukru
  • 4 łyżki  octu
  • 2 szklanki  startego chrzanu
  • 2 łyżeczki  soli

Sposób przyrządzania:

  1. Jajka, śmietanę, cukier, sól i ocet wymieszaj. Dodaj chrzan, wymieszaj. Postaw na ogniu i doprowadź do wrzenia. Krótko gotuj, wystudź.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

Cookie

Posty : 16

Przepisy: 501


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaka jest Twoja ulubiona sałatka?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Soki w technologii HPP Soki w technologii HPP

Producent: Victoria Cymes


Producent świeżych soków - firma Victoria Cymes jako pierwsza na polskim rynku wprowadziła technologię HPP (High Pressure Processing) do utrwalania soków tłoczonych na zimno. Soki utrwalane w tej technologi

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Co jeść, by pozbyć się objawów Hashimoto Co jeść, by pozbyć się objawów Hashimoto

Izabella Wentz

Wydawnictwo: Otwarte


Przepisy i plany żywieniowe, które pozwolą ci odzyskać kontrolę nad zdrowiem tarczycy. Autoimmunologiczna choroba tarczycy może być efektem infekcji, niedoboru składników odżywczych i jedze

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE