Dzisiaj jest: Czwartek, 15.11.2018 Imieniny: Alberta i Leopolda



Ilość przepisów kulinarnych w serwisie: 5822

Dip pomidorowy


12.01.2014
Rozmiar tekstu: AAA
PDFDrukuj


Przygotowanie:

Kuchnia:

polska

Poziom trudności:

Kaloryczność porcji:



Metryczne | Imperialne

1 porcja dla: 1 - 2 osób


Składniki

  • 1 sztuka puszka pomidorów w zalewie
  • 1 łyżka  koncentratu pomidorowego
  • 1 łyżeczka  cukru
  • 1 szczypta  pieprzu
  • 1 szczypta  soli
  • 1 szczypta  imbiru
  • 1 szczypta  kurkumy
  • 1 szczypta  mielonych goździków
  • 3 łyżeczki  soku z limonki lub cytryny

Sposób przyrządzania:

  1. Do miseczki włóż pomidory i koncentrat pomidorowy. Dodaj przyprawy i zmiksuj wszystko na gładką masę.
Smacznego!



Przepis dodany przez:

vanilinka

Posty : 17

Przepisy: 627


Oceń przepis:

Średnia ocena: 0.00 Ocen: 0

SONDA


Jaki tłuszcz używasz do smażenia?


Archiwum sond »

NOWOŚCI PRODUKTOWE

Risotto z suszonymi grzybami Shiitake Risotto z suszonymi grzybami Shiitake

Producent: Jantex


Grzyby Shiitake znane są ze swoich niezwykłych właściwości leczniczych. Co ważne, nie tracą na swojej wartości kulinarnej również w formie suszonej. Po namoczeniu w ciepłej wodzie odzyskują swój kształt i k

WIĘCEJ



NOWOŚCI PRODUKTOWE

NOWOŚCI WYDAWNICZE

Dobry tłuszcz Dobry tłuszcz

Joseph Mercola

Wydawnictwo: Vivante


W swojej rewolucyjnej książce dr Joseph Mercola przedstawia skuteczną terapię opartą na diecie, która poprawia sprawność mózgu, podnosi odporność, zwiększa poziom energii, a nawet leczy rak

WIĘCEJ



NOWOŚCI WYDAWNICZE